חברים יקרים,
שימחה רבה שימחה רבה אביב הגיע פסח בא!
כידוע פסח מסמל מציין את יציאת בני ישראל ממצרים מעבדות לחירות. כך גם גופינו יוצא מן הקיפאון וההתכנסות של החורף לעבר השמש החמימה.. הגיע העת להפשיר, לאכסן את בגדי החורף, להעניק לגופינו ניקוי תזונתי לקראת האביב, להאזין לציפורים שמגבירות קולן כעת עם השמש המבקרת יותר.
סדנאות פסח בהשתתפות מנחים מהארץ ומחו"ל:
מרכז סינפסה חוגג את חג האביב עם מגוון סדנאות בחול המועד שיעזרו לנו להעיר את כל חלקינו ולשחררם לחופשי.
ראשית נתחיל לכוון את הכלי שהוא גופינו עם אברהם בן אור בסדנת קערות טיבטיות שלאחריה נוכל להתרווח ולהתחיל לנשום עם מיכאל האמפל שמגיע במיוחד מגרמניה כדי להעיר את תחושת החופש הנשימתית שלנו. לסיום, כשגופינו מכוונים, צלילינו נעים וגופינו מלאי חיות ניכנס לשלושה ימי עבודה אינטנסיבית בשימחה רבה רבה עם דייויד לייקן גאון האימפרוביזציה שהתגעגע לישראל מאז ביקורו אשתקד.
סדנאות מבוא למתעניינים בשיטת "אינטגרצית קול בתנועה":
….שימו לב שכבר השבוע מתקיימת סדנא! למתעניינים בלימודי העשרה לאנשי מקצועות הטיפול והמודעות הגופנית, ולמתעניינים בתוכנית ההכשרה – סדנאות המבוא הן הזדמנות מיוחדת להתנסות בעבודה ולהכרות עם המנחות.
סדנת מבוא 1 – "אוטוביוגרפיה ווקאלית רשומה בגוף", וסדנת מבוא 2 – "מגע וקול – טיפולי מזרון".
לסיום, אנו מזכירים לכם כי ידידי סינפסה זוכים להנחה אוטומטית של 10% לכל הסדנאות המתקיימות במרכז לאורך שנת 2012…
מקווים לראותכם,
ובאהבה
סמדר, רותי ומארינה.